IDI què?

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) és un dels principals centres d’investigació en biomedicina de Catalunya i d’Espanya. La seva activitat se centra, principalment, en quatre àrees: el càncer, les neurociències, la medicina regenerativa i la medicina translacional, la que busca transformar els avenços científics del laboratori en la millora dels pacients.

Des de la seva creació, fa quinze anys, l’IDIBELL, té un únic objectiu: millorar la salut de les persones. Per això, posa la innovació i la tecnologia d’última generació al servei del pacient, buscant solucions personalitzades en la prevenció i tractament de problemes de salut com el càncer, les malalties neurodegeneratives, els transplantaments o les infeccions.
L’IDIBELL està participat per l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, i la Universitat de Barcelona. I en l’àmbit institucional, per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

L’IDIBELL en xifres

Xifres de producció i activitat anual:

persones compromeses amb la investigació biomèdica

m2 de laboratori

projectes d’investigació

articles en revistes científiques de ressò internacional

persones van participar en les activitats de divulgació i solidaritat amb la investigació en 2017

assajos clínics

persones van visitar les nostres instal·lacions

Patrocinen